Kildeh?j Privathospital

Center for spiseforstyrrelser

En spiseforstyrrelse er et alvorligt problem, en behandlingskrævende sygdom, og er en potentielt livsfarlig sygdom. En af de mest udbredte spiseforstyrrelser er anoreksi, der oftest rammer unge piger, og som kræver langvarig behandling af de fysiske såvel som de psykiske symptomer. Uafhængig af hvilken spiseforstyrrelse man lider af, kan man få den nødvendige hjælp hos Center for spiseforstyrrelser.

Klik her, og få en uforpligtende snak med Center for Spiseforstyrrelser

Hvor kan man få hjælp?

Til at begynde med, er det vigtigt at gå til sin egen læge og gøre denne opmærksom på problemet. Den, der lider af en spiseforstyrrelse, er desværre ikke altid i stand til selv at se, at der er behov for lægehjælp, eller henvender sig ikke, fordi det er forbundet med skyldfølelse og skam. Derfor er det vigtigt, at man som pårørende tager initiativet og får talt med en læge.

En af de muligheder de privatpraktiserende læger har, er at henvise til Center for spiseforstyrrelser, som flere steder i landet kan tilbyde ambulant behandling.

Hvad er Center for spiseforstyrrelser?

Center for spiseforstyrrelser er en specialiseret enhed, bestående af tværfaglige teams inden for områder som psykologi, psykiatri, diætister, sygeplejersker, fysioterapeuter og speciallæger i hormon- og stofskiftesygdomme.

Hos Center for spiseforstyrrelser behandler vi alle former for spiseforstyrrelser. Man kan derfor blive henvist til Center for spiseforstyrrelser, hvis man lider af:

  • Anoreksi
  • Bulimi
  • Overspisning
  • Ortoreksi
  • Tvangsspisning

Hvem kan få hjælp på center for spiseforstyrrelser?

Center for spiseforstyrrelser på Kildehøj Privathospital tilbyder hjælp til alle fra 12 år og opefter, der lider af en eller anden form for spiseforstyrrelse.

Udover behandling af anoreksi tilbyder center for spiseforstyrrelser ligeledes behandling af mennesker med sygdomme relaterede til madmisbrug, hvor graden af madmisbrug er blevet så alvorlig, at patienten er i fare for at tage både fysisk og psykisk skade.

På center for spiseforstyrrelser får patienten intensiv professionel hjælp og behandling til at vende sygdomsforløbet.

Børn under 12 år modtages i nogle tilfælde på Center for spiseforstyrrelser, men det skal foregå efter aftale og kun i ambulante behandlingsforløb.

På Center for spiseforstyrrelser modtager vi patienter fra alle socialøkonomiske samfundslag. Cirka 50 % af disse betaler selv for deres behandling, da de efter undersøgelse af eksisterende offentlige og private tilbud, vælger Kildehøjs Center for spiseforstyrrelser.

De sidste 50 % fordeler sig på nogle af de største forsikringsselskaber, der har valgt Kildehøjs Center for spiseforstyrrelser grundet vores behandlingstilbud og koncept. I nogle tilfælde kan der også være tale om offentlige instanser (regioner og kommuner), der ikke selv er i stand til at tilbyde den samme kvalitet og intensitet, som Center for spiseforstyrrelser tilbyder.

Hvad kan man gøre som pårørende?

Som pårørende er det meget svært at forstå sit syge barn, men prøv i hvert fald at forstå, at det ikke er en selvvalgt situation, og at dit barn er i nød og meget ulykkeligt. Og undgå for alt i verden at give dit barn skyldfølelse over spiseforstyrrelsen – det er hårdt nok, som det er, og der er formentligt allerede både skyldfølelse og skam involveret. Vis kærlighed og vær vedholdende, også selvom dit barn afviser dig – det er helt afgørende, at du er der.

Klik her, og få en uforpligtende snak med Center for Spiseforstyrrelser

Kildehøj Privathospital - Center for spiseforstyrrelser

På centeret for spiseforstyrrelser behandler vi flere former for spiseforstyrrelser. Udover den almindelige behandling bidrager vi desuden med en præventiv funktion i form af vidensformidling på sundhedsområdet. Kildehøjs center for spiseforstyrrelser har, som det eneste psykiatriske privathospital, Sundhedsstyrelsens specialegodkendelse til på regionsniveau at behandle komplicerede spiseforstyrrelser.

Hos center for spiseforstyrrelser finder du kompetente medarbejdere med speciel kompetence inden for behandling af anoreksi og andre misbrugsrelaterede spiseforstyrrelse, såsom bulimi og overspisning (BED).

Hos Kildehøjs center for spiseforstyrrelser er patienten altid i centrum!

Privathospital for behandling af spiseforstyrrelser: Kildehøj Allé 1 · 2990 Nivå · Telefon 3964 2937 · info@kildehoj.com · AW Media